Wist je dat...
...Chaudfontaine vernoemd is naar het gelijknamige Belgische plaatsje in de Ardennen, waar de bron staat?
...Chaudfontaine de Diamond Taste Award won in 2020? Na het zeven keer op rij winnen van de Superior Taste Award, volgde deze extra speciale award. Slechts 16 Food & Beverage merken wereldwijd konden in 2020 hetzelfde zeggen.
...steeds meer millennials de voorkeur geven aan - flavoured - mineraalwater als drankje? Daar komt bij dat je water nog interessanter kunt maken door het als watercocktail uit te serveren. Zonder alcohol!


…De mineraalwaterbottelarij Chaudfontaine ook het AWS (Alliance for Water Stewardship) Platinum Certificaat voor duurzaam waterbeheer heeft ontvangen? Dat is het hoogst haalbare certificaat voor duurzaam waterbeheer dat wereldwijd behaald kan worden!
...Chaudfontaine het #1 watermerk in de horeca is?
In Nederland schenkt 1 op de 3 horecaondernemers Chaudfontaine en bijna 75% van de Nederlanders is bekend met de naam.
...we in Nederland jaarlijks 292 miljoen liter bron- en mineraalwater drinken?
...het beter is om geen ijs in je mineraalwater te doen? Door kraanwater bij het mineraalwater te doen, verandert de samenstelling van het mineraalwater en is het niet meer zuiver.
...Chaudfontaine (betekent letterlijk “warme fontein”) afkomstig is van de enige warmwaterbron in de Benelux en het water geothermisch verwarmd is tot 36°C: met warmte uit de aarde zelf? Dit geldt slechts voor 1% van de bronnen ter wereld.
Chaudfontaine natuurlijk mineraalwater een reis van 60 jaar aflegt van maar liefst 7.5km lang en tot een diepte van 1.600 meter onder de grond, voordat het in de fles terecht komt?